Szoboszlóért küzdünk

Visszaélések Hajdúszoboszlón

HOLODA, HOL- IDE, A POLITIKAI SZERENCSELOVAG

2019. szeptember 18. 12:03 - Szoboszlóért küzdünk

Időről időre feltűnnek a közéletben a próbálkozók, akik valamiért a saját szakterületükön nem igazán váltak be, de most próbálkoznak.  Ilyen Holoda Attila is, aki mindössze három hónapig volt államtitkár, és úgy gondolja, polgármesternek még alkalmas lehet. A MOL-nál is volt igazgató ez a „derék ember”, és ezekből a magas posztokból nézve – nincs ló, jó a szamár is -, úgy gondolja, Hajdúszoboszlóért ringbe szállhat. SÓVÁGÓ HELYETT? VAGY SÓVÁGÓÉRT!

a_kep2.jpg

Sóvágó ugyanis már annyira leszerepelt, hogy senki nem hisz neki. Csendben tönkretette Hajdúszoboszlót, elüldözte a városnak bevételt jelentő árusokat, őrült módon átalakíttatta a közterületeket, amelyet minden fürdővendég szóvá tesz!

De a hatalom megszállottja görcsösen ragaszkodik székéhez. Kellett neki egy új arc, és a politikai plasztikai sebészet kitermelte Holoda Attilát. Sóvágó Holoda mögött megbújva, és irányítva sunyi módon száll most ringbe. Ne legyünk naivak, ezek újra és újra becsapják a hajdúszoboszlói embereket. Hülyének néznek minket! Holoda egészen más kaliber, neki nincs és nem is lesz ideje Hajdúszoboszlóra. Vegyük már észre, ő csak név, báb, a szemfényvesztés és a megtévesztés eszköze. A leszerepelt MOL igazgató, a kiebrudalt államtitkár most Hajdúszoboszló polgármestere lenne! Korántsem. A háttérben továbbra is Sóvágó László mozgatja a szálakat.

Ne hagyjuk magunkat hülyének nézni, becsapni, átverni, megkárosítani! Az Összefogás facebook oldalán közzétette programját. Ebből egyértelműen kitűnik, éveken át követték egy „bölcs” baloldali pártvezér mondása: „Nem csináltunk semmit négy évig!” Mintha most ébrednének! A programjuk szerint elsősorban párbeszédre van szükség. Valóban, próbálták is elmagyarázni Sóvágónak a kisemmizett, elzavart bazárárusok, hogy a megélhetésük forog kockán. Ám a pökhendi és arrogáns polgármester semmibe vette a vállalkozók szavait. Most, hogy közeledik a választás párbeszédre van szükség. Meg kéne fontolni ugyanannak a pártvezérnek ugyanazon beszédében megfogalmazott gondolatokat: „Azért nincs, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon!” Most viszont a hajdúszoboszlóiak jönnek! Októberben mi kapunk szót!

Az Összefogás leszerepelt, a kúria is elmarasztalta őket. Azt mondja még ez a program, az önkormányzati képviselők vagyonbevallása legyen nyilvános. MOST?  És az elmúlt négy évben miért nem volt nyilvános? Kiderült volna, hogy Sóvágó, Holoda, és baráti körei, Máté Lajos, Orosz János, Marosi Gyuri hogyan tollasodtak, híztak a város pénzén? Azt mondja még ez a derék program, hogy az Összefogás képviselőjelöltjei jó kapcsolatot szeretnének kialakítani a Magyar Kormánnyal. HOGYAN? Miután  minden fórumon szapulták, szembehányták, kővel dobálták Őket? „Adj a proletárnak enni, és szembehány” - mondja Petőfi Sándor.

Maga a program tehát arról árulkodik, hogy az Összefogás saját magát szeretné megreformálni. Ők is változást akarnak a programjuk szerint, DE miután megjelent Czeglédi Gyula polgármesterjelölt programja, pár órán belül pár gondolatot a programból átdolgozva világhálóra dobta Holoda is a saját programját.

De az vigasztalja olvasóinkat, hogy az októberi önkormányzati választáson a hajdúszoboszlóiak elküldik őket oda, ahová valók: TÁVOL A KÖZÉLETTŐL....

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szoboszloert.blog.hu/api/trackback/id/tr9615119336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása