Szoboszlóért küzdünk

Visszaélések Hajdúszoboszlón

Botrány a HVTV-nél

2019. november 05. 14:58 - Szoboszlóért küzdünk

hqdefault.jpg

A Hajdúszoboszlói Önkormányzat alakuló ülését hang nélkül közvetítette a Hajdúszoboszlói Városi Televízió. Amatőrizmus vagy bojkott? Legyen bármelyik, mindkét eset megengedhetetlen egy jól működő televíziónál.

A HVTV vezetőjét, Buzási Lászlót ideiglenesen még Sóvágó László ex polgármester nevezte ki 2015-ben. Ez a kinevezés több szempontból is érdekes és izgalmas folyamat volt, ugyanis hat érvényes pályázat érkezett az intézményvezetői posztra, és az akkori képviselőtestület mindegyiket leszavazta. A tévé jelenlegi vezetője nem pályázott akkor a posztra, mert nem volt megfelelő iskolai végzettsége. Mégis nyert! Ez az eljárás Sóvágóéktól nem idegen, sokszor részleteztük már hasonló törvénytelenségeiket. Buzási több szabálytalanságot követett el a tévénél, sőt nyomoztak is ellene a hatóságok, ennek ellenére élvezte Sóvágó és az Összefogás bizalmát.

Nem csoda tehát, ha egy olyan fontos esemény, mint a Hajdúszoboszlói Önkormányzat alakuló ülése hang nélkül ment le. Kicsinyes bosszú, vagy dilettantizmus, szinte lényegtelen is. Az új képviselő testületnek ez jó alkalom lehet arra, hogy megtisztítsa a városi televíziót az alkalmatlan figuráktól, és valóban hozzáértő szakembert nevezzen ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szoboszloert.blog.hu/api/trackback/id/tr3215290468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása